Bent u op zoek naar een administratiekantoor? Bezoek dan SSA Balans. Wat zijn uw voordelen als u voor SSA Balans kiest? Uw voordelen zijn dat u wordt geholpen door vriendelijk en vakkundig personeel met veel ervaring. Bij SSA Balans staat de klant altijd op nummer 1. En doen we wat de klant verwacht van SSA Balans. Het bedrijf en personeel hebben altijd een luisterend oor voor de klant.

Mijn Ervaring met SSA Balans

Mijn ervaring met SSA Balans is zeer positief. Voor drie maanden terug had ik problemen met me oude boekhouder en ben toen verder gaan zoeken en uitgekomen bij SSA Balans. ik ben heel erg tevreden over het personeel en het bedrijf zelf. Het personeel doet echt hun best voor mij waardoor ik mij ook gewaardeerd voel.

Contact met SSA Balans

Wilt u dit nou ook? Neemt u dan contact op met SSA Balans door een mailtje te sturen naar info@ssabalans.nl, door te bellen naar  06 41 63 32 15 of door langs het filiaal te gaan het adres hiervan is kazerneplein 6-2, 6822 ET Arnhem.